hund

Hund

Hunden er menneskets beste venn. Dette vet alle vi som har hund og har erfart hvilken fantastisk støtte den er i tykt og tynt.

Å få en valp i huset er en stor overgang både for valpen og eieren. Det er viktig å investere masse tid i hunden din de to første årene, det er mye som skal læres! Når det gjelder hundeoppdragelse er det lett å bli frustrert. Det er så mange forskjellige råd, og har man et problem vet gjerne ”alle andre” hvordan det skal løses. 

Kjæledeggen Dyreklinikk anbefaler deg å lese hundebøker, gå på kurs og spørre om råd, samtidig som du skal være bevisst på at det er du som kjenner din hund best. Det vil si at det som fungerer for naboens hund, eller til og med oppdretterens hund, ikke nødvendigvis er løsningen for din hund. 

Jeg er veldig glad i hunder og vil hjelpe deg som eier å få mest mulig glede av din beste venn. Forebyggende behandling som vaksinering og ormekur er viktig. Årlige helsesjekker med fokus på vekt og tannhygiene kan også bedre både livskvalitet og livslengde.

Å sørge for riktig kosthold er noe av det enkleste og viktigste du kan gjøre for din hund. Jeg oppdaterer meg jevnlig på ernæring, og hjelper deg med å finne frem i jungelen av fôrvarianter. Det er mange sykdommer som kan behandles, ja til og med forebygges med riktig kvalitetsfôr.

Helse og ernæring er viktig, men like viktig for meg er hvordan du og din hund opplever dyrlegebesøket. Jeg har som mål at din hund skal forbinde dyrlegebesøket med noe positivt. Derfor bruker jeg litt ekstra tid på kos og klapp før undersøkelse og skumle nåler. Flere av pasientene våre er klar over at det finnes gratis godbiter på klinikken... Da er det plutselig gøy å gå til dyrlegen!