katt

Katt

Katten er en vidunderlig venn i hjemmet. Jeg vil ta best mulig vare på katten din når den kommer til Kjæledeggen Dyreklinikk. 

Kommer du til klinikken når katten din er liten kan jeg følge den gjennom oppveksten og videre i voksenkattelivet. Jeg gir råd om vaksinering, ormekurer, kastrering og veileder deg i valg av riktig kvalitetsfôr. Hvis din katt skulle være så uheldig å bli syk eller skade seg vil jeg selvsagt gjøre alt jeg kan for å hjelpe.

Når katten din blir eldre får den bare enda mer særpreg og personlighet. Samtidig som familien gjerne har lange diskusjoner om hvor gammel katten egentlig er! Det er ikke uvanlig at huskatter, som blir tatt godt vare på, kan bli nærmere 20 år gamle.

Alle katter trenger årlig veterinærbesøk med helsesjekk og vaksinering, men dette er særlig viktig når katten blir eldre. Flere sykdommer som eldre katter er utsatt for, kan nemlig behandles hvis man oppdager symptomene i tide. 

Jeg er opptatt av å gjøre en grundig jobb, derfor blir alle katter veid og sjekket nøye når de er på klinikken. Det er viktig for meg at du som eier kan få spørre om alt du lurer på.

Alle som har et nært forhold til en katt, vet hvor fantastisk det er å bli møtt med hilselydene den lager til menneskene den er glad i. Jeg vil gjøre alt jeg kan for at du skal få beholde dette fantastiske lille rovdyret i hjemmet ditt sunn og sterk så lenge som mulig.