flowers
Susann

Susann

Veterinær

Susann

Veterinær i hjertet. Jeg har alltid hatt en stor kjærlighet til dyr, og bestemte meg for å bli veterinær da jeg var 12 år gammel. Eier av Kjæledeggen Dyreklinikk.

Ferdig utdannet fra Norges Veterinærhøgskole i 2003. Allsidig arbeidserfaring. Omfatter alt fra veterinær assistentjobb på Oslos beste vestkant under studiet, til dyrevernforvaltning i Øst-Finnmark. Smådyrpraksis har gått som en rød tråd gjennom alt, og jeg har jobbet ved tilsammen 4 ulike smådyrklinikker. Jeg flyttet til Ålesund i januar 2006, i juli 2009 startet jeg egen dyreklinikk for å kunne utøve yrket i samsvar med mine verdier.

Jeg har et lidenskapelig forhold til veterinærmedisin, og leser gjerne fagbøker på sengekanten. Som veterinær er jeg grundig, pålitelig og opptatt av at dyret skal få en riktig diagnose, FØR evt behandling.

Jeg ønsker å kunne tilby deg som eier det siste nye innen fagkunnskap. Utviklingen i veterinærmedisin går raskere enn noen gang. Jeg er opptatt av at Kjæledeggen Dyreklinikk skal være tidlig ute med å ta i bruk nye terapi-anbefalinger, klinikken skal oppdatere seg jevnlig på forskningsresultater, og gi deg som eier god informasjon om HVORFOR det nå er blitt slik at....

Privat har jeg og familien min selvsagt våre egne kjæledegger. Huskatten Panser og den dansk svenske gårdshunden Trixi skaper kaos og kos om hverandre, alt etter humør og dagsform.